Fysio- en Manuele therapie De Hoven

Vertrouwd, dichtbij en bereikbaar.

Ilse Buijs

Ilse

Ilse Buijs

Ik ben in 1996 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na enkele jaren in verschillende praktijken te hebben gewerkt, ben ik in 2000 mede-eigenaar geworden van Fysiotherapie Abtswoude. Sinds 2006 werk ik samen met Liesbeth Schoppink. We hebben samen de praktijk gemoderniseerd, we zijn vaker en langer open en we hebben sinds 2016 een praktijkruimte in wijkcentrum De Vleugel.

Sinds 2005 ben ik orthopedisch manueel therapeut. Ook heb ik me als ZwangerFit docent gespecialiseerd in de begeleiding van  zwangere vrouwen. Ik onderzoek en behandel vooral bewegingsklachten rondom de zwangerschap. Denk hierbij ook aan pijnklachten aan het bekken en spontaan urineverlies (incontinentie).

Verder ben ik gespecialiseerd in medical taping en in dry needling.

Liesbeth Schoppink

In 1992 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Leiden. Daarna ben ik in Maastricht Gezondheidswetenschappen gaan studeren. Ik heb als fysiotherapeut gewerkt in het Westeinde Ziekenhuis in Den Haag, daarna in een fysiotherapiepraktijk en vanaf 2006 werk ik samen met Ilse. Eerst in de praktijk voor fysio- en manuele therapie Abtswoude en vanaf 1 januari 2016 in onze praktijk De Hoven. 

Ik heb een aantal specialisatiecursussen gevolgd op het gebied van bekkenpijn rond de zwangerschap, zwangerschapsbegeleiding en incontinentieklachten.

Ik heb me verder gespecialiseerd in dry needling en fysiotherapie voor ouderen, o.a. door het volgen van de Masteropleiding Fysiotherapie in de Geriatrie. Ook ben ik gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met de ziekte van Parkinson en werk ik als thuiszorg fysiotherapeut. 

Liesbeth Schoppink

Liesbeth

BIG registratie: Ilse Buijs - 19046032004      Liesbeth Schoppink - 29038733904